Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Защитникът на Левски Иван Горанов изрази огромното си разочарование след срамното отпадане от Вадуц още в първия квалификационен кръг на Лига Европа, но заяви, че всички трябва да се вдигнат и да продължат напред. Тимът от Лихтенщайн загуби с 2:3 на „Герена“, но с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен се класира за следващата фаза.

„Много е неприятно. Не знам какво да кажа. Опитахме се да играем и отстраним Вадуц. Допуснахме лесен гол, успяхме да се върнем и поведем, но понякога не влизат положенията. Трябва всички заедно да погледнем какво не сме направили и да подобрим положението, защото ни предстои началото на сезона. Колективни грешки на целия отбор. Не може да се обвинява никой. Надявам се да успеех да се вдигнем от тази загуба Тежко е, но трябва да се вдигнем, ние сме Левски. Разбира се, че е срамно. Не трябваше да се случва това нещо“, сподели бранителят след мача.

„Всеки който е сложил синята фланелка, трябва да се раздава докрай. Много работа и себераздаване трябват, за да се върнем на победния път. Разбира се, че ще има някакъв психологически оттенък. Имаме големи амбиции и ще бъде тежко. Нормално е феновете да са разочаровани, насъбра им се доста и ги разбирам“, допълни Иван Горанов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига