ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ивелин Попов сподели силни думи в социалните мрежи след края на сезона за Левски. "Сините" успяха да завършат на четвърто място и да спечелят баража срещу седмия Арда за участие в Лигата на конференциите. 

Бившият национал на България определи сезона като дълъг и тежък, като написа, че тимът му е минал през тъжни и радостни моменти. Попето сподели, че в ДНК-то на Левски е да се бори докрай и се закани на европейските тимове, които очакват 26-кратния шампион.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Поредният дълъг и тежък сезон, низ от радостни и тъжни мигове, сбъднати мечти и „изпепелени“ надежди… На моменти битката изглеждаше загубена, а голямата цел – далеч отвъд хоризонта. Но не и за нас, не и за Левски. Тогава, когато всички ни бяха отписали, си казахме: „Никой, освен нас самите!“ В ДНК-то на Левски е да се бори докрай, докато не прозвучи последният съдийски сигнал. И този път отново успяхме. Трудно, тежко, с много пот, с много болка и здраво стиснати зъби стигнахме навреме за пътуването, което ни предстои… Европа, чакай ни! „Синята“ лавина идва!", написа Попов в Инстаграм.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!