ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков коментира ситуацията около клуба преди заминаването на тима на зимен лагер в Дубай.

След като каза, че са осигурени всички нужни условия за подготовка, шефът в "синия" клуба заговори и за проблемите, които трябва да бъдат решени. Ивков намекна за възможно проблеми с лицензирането на клуба, ако не бъде свършена определена работа през настоящия месец.

"Положението в Левски е хем много различно, хем не чак толкова от момента, в който миналата година поехме клуба. Отново ще имаме изключително тежки периоди около лицензирането, ако не постигнем договорености на дадени нива.

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Надявам се да вървим към окончателно уреждане на отношенията с държавата. Освен че се справихме със старите належащи задължения, които можеха да унищожат клуба, изплатихме близо 4 милиона, а наваксахме и с възнагражденията на играчите. Хем е по-различно, хем не е на светлинни години спрямо преди“, заяви Ивков, след което бе попитан как се развива въпросът с очакваната сделка за клуба, както и за възможни трансфери на играчи.

„По отношение собствеността – към собственика може да се обърнете. Предстои да се преценяват оферти за играчи, но не ни задоволяват. Оферти към нас за Филип Кръстев не може да има, той не е наш играч. За Краев има интерес, но както виждате – той заминава. В момента мисли само за това как да се представи с Левски. Цялата ни отдаденост е за най-добрия Левски, това да постигнем", завърши Ивков.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК