ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Продуцентите от „Междинна станция“ пуснаха първия тийзър за филма, посветен на легендарния нападател на националния отбор на България и Левски Георги Аспарухов-Гунди.

„Гунди – легенда за любовта“ ще излезе на екраните през 2024 г. Пълнометражният игрален филм проследява живота на Аспарухов - от срещата му с Величка Маркова - Лита, до трагичния 30 юни 1971 година.

В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

На екран ще оживеят и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани във филма.

Както е известно, ролята на Георги Аспарухов е поверена на актьора Павел Иванов. В ролята на съпругата на Гунди се превъплъщава Александра Свиленова. Христо Пъдев играе друга легенда на Левски - Христо Илиев-Патрата. Водещи роли имат Параскева Джукелова (Мария – майката на Гунди), Емил Марков (в ролята на бащата на Величка Маркова), Биляна Петринска (играе майката на Лита) и Александра Костова (Лидка – сестрата на Аспарухов). В ключова роля ще видим и Стоян Радев.

"Изключително горди и щастливи сме, че вече можем да покажем първи кадри от филма, за който мечтаем дълги години. Благодарение на блестящия екип от професионалисти, които стоят зад тази огромна продукция, първият официален тийзър е реалност. С това машината на времето се завърта и ни връща към малко познати факти и истории за личността на този легендарен български футболист, вдъхновил цял народ", споделят Иван Христов и Андрей Арнаудов, продуценти на филма.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!