ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият собственик на Левски Майкъл Чорни e при "сините" в Израел и ще гледа на живо гостуването на Апоел (Беер Шева) от третия квалификационен кръг на Лигата на конфенциите. Двубоят е от 20:30 часа.

Това стана ясно от публикация във "Фейсбук" на сина на Тодор Батков.  

"Подстригахме се и сме на стадиона! САМО ЛЕВСКИ!", написа Тодор-младши към снимката от стадиона в Беер Шева.

В компанията на Баткови и Чорни са Наско Сираков, Даниел Боримиров и Емил Велев. Както вече стана ясно, Кокала изненадващо отпътува с отбора и е до "сините" в Израел.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

71-годишният Чорни навремето беше собственик на Левски, а президент бе Владимир Грашнов. През 2001 г. руският бизнесмен от еврейски произход влиза в надзорния съвет на "сините" от "Герена". По времето на Чорни Левски има най-висок трансферен бюджет, а заплатите в клуба са най-високи. Отборът печели три шампионски титли и две Купи на България. През 2000 г. на Чорни беше наложена забрана да влиза в България, а впоследствие акциите му в Левски са купени от адвоката му – Тодор Батков, който се грижеше за делата му. 

Тази вечер обаче, след дълги години, Чорни - вече с гола глава, отново е до Левски и подкрепя "сините" при гостуването в Израел.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!