ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов обяви група от 18 футболисти за днешния домакински мач срещу Ботев (Враца). Двубоят от петия кръг на efbet Лига започна в 18:45 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

От публикувания на официалния сайт на „сините“ списък прави впечатление изненадващата липса на защитника Келиан ван дер Каап, който се превърна в титуляр след трансфера на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец. Нямаше предварителни информации за някаква контузия на нидерландеца.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В групата на Левски се завръща друг централен защитник – Кристиан Димитров, който е възстановен от контузия. Заради травми двубоя с Ботев (Враца) пропускат Жереми Петрис и Марин Петков.

Прави впечатление, че извън избраниците на Николай Костов е и последното попълнение на Левски Дарлан. Най-вероятно бразилецът не е попаднал в групата, тъй като с него се надвишава позволената бройка на чужденци, които не са граждани на Европейския съюз.

ГРУПА НА ЛЕВСКИ
Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Асими Фадига, Кристиян Йовов, Джавад Ел Джемили, Роналдо, Уелтън, Рикардиньо, Преслав Бачев

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!