Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов взе отношение по актуални въпроси в клуба по време на пресконференцията за представянето на сътрудничеството на „сините“ и „Вайбър“. Той призна, че дълговете на Левски намаляват. Иванов коментира и репликата на Асен Букарев за гнилата ябълка.

„Очевидно всяка новина при нас за трансфери е предпоследна. Има време до края на февруари. Привличането на Хали Тиам беше свързано с една позиция, която треньорът искаше да подсили. Иначе нямаме намерение да привличаме още играчи до затварянето на трансферния прозорец. Дали ще се разделяме с полузащитници? От ноември до момента напуснаха петима играчи, има баланс между напусналите и привлечените.

Има развитие по новите договори на Прохазка, Панайотов и Митрев. Казал съм им намеренията на клуба и се надявам скоро да приключим тази тема. Не търсим човек за негов заместник на Асен Букарев. Ще премислим подхода ни за назначаването на тази позиция на нов човек", заяви Иванов.

"Искам да видя отбор, който побеждава и се харесва на нашите привърженици. Надявам се в мача с Ботев това да се види. Аз се надявам голяма част от феновете ни да дойдат на мача в неделя. Надяваме се този сезон да имаме успехи и в Купата, и в шампионата. Очевидно Купата е далеч по-реалният шанс, предвид, че играем на полуфинал. За шампионата се надявам също нещата да се поразместят. Надявам се шампионатът да бъде по-интересен“, призна изпълнителният директор на Левски.

„Трансферът на Мапуку покрива парите за трансферите на 7-те нови. Привличането на новите не е свързано с лиценза на клуба. Надявам се това да се възприеме като положителна изява от страна на клуба. Виждам в това повод за оптимизъм. Задълженията на Левски са основен въпрос. Работим в сянка, но полагаме достатъчно усилия. Задълженията ни намаляват.“

„Искаме клубът да бъде по-успешен. Изненада ме фразата с гнилата ябълка на Букарев. Не разбрах контекста, в който тя се появи. Левски полага много усилия да се върне в шампионска форма. В Левски няма нищо гнило, за Дания не знам”, коментира Красимир Иванов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018