ЦСКА и Левски направиха равенство 2:2 в дербито от 30 кръг на Националния стадион "Васил Левски". "Червените" поведоха рано до 9-ата минута с 2:0, а "сините" стигнаха до равенството през второто полувреме.

„Целият отбор не стояхме добре през първото полувреме. Жалкото е, че всеки мач започваме така и противникът може да ни вкара повече голове. Второто полувреме излязохме да ги победим. Надиграхме ги напълно, изпуснахме няколко чисти положения“, коментира Божидар Митрев след края на двубоя.

„На почивката им припомних в съблекалнята, че доста пъти Левски е обръщал ЦСКА от 0:2 до 3:2 и че можем да го направим и този път“, допълни още вратарят.

На въпрос, чувства ли се разколебан заради последните мачове, в които допусна и някои грешки, Митрев каза: „Разколебан чак не. От мен едва ли не се очаква да вкарвам голове, но е друга ситуацията. Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха след загубата от Лудогорец. Така трябва да се подкрепя Левски, не само мен. След мача с Лудогорец бях разстроен, защото отново Левски загуби. Надявам се поражението от Лудогорец, днешното бих го нарекъл завръщане от Ада и това обединение на феновете да продължи.“