Халфът на Левски Мехди Бурабия коментира загубата от ЦСКА с 0:3, която дойде след два бързи гола в началото на срещата за "червените". Днес "сините" гостуват на Черно море в двубй от 31 кръг на Първа лига.

„Беше тежък мач. Трудно бе да понесем загубата. Не го очаквахме изобщо. Бяхме добре подготвени, но за жалост те вкараха два ранни гола. Това ни уби“, започна Бурабия за мача с ЦСКА.

„Към този момент загубата ни повлия. Но трябва да сме професионалисти и да продължим напред. Трябва да държим главите си вдигнати високо и да се фокусираме върху следващия двубой. Ще имаме още един мач с ЦСКА. Ще има време за реванш“, добави халфът на Левски.

„Преди мача треньорът ни обясни стратегията си, както преди всяка друга среща. Но тези два ранни гола разрушиха цялата ни стратегия. Опитахме се да върнем едно попадение преди почивката, но не ни се получи. След това бе нормално да опитаме да сменим тактиката си“.

„В София ми харесва много, чувствам се добре тук. Клубът ми харесва много, феновете са страхотни, отборът е на ниво. Чувствам се добре тук. Във Варна беше различно, но най-добре се чувствам в София“, завърши Бурабия.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига