Крилото на Левски Хеан Деса, който напоследък влезе в полезрение на всички в родината си, даде кратко интервю пред местно издание. Офанзивният футболист успя да докаже, че има място при "сините" с добри игри, а дори националният селекционер на Перу Рикардо Гарека призна, че Деса има голямо бъдеще.

Една мисъл обаче не дава мира на 23-годишният перуанец - да получи своя реванш в Алианса Лима. Деса игра в най-популярния тим в родината си под наем от Монпелие, но така и не получи достатъчно шансове да се докаже.

"Мечтая един ден отново да облека екипа на Алианса Лима. Да получа своя реванш и да докажа, че имам място в най-добрия клуб в Перу. Беше грешка да се върна от Франция в Перу, но сега отново навлизам във форма и съм готов да давам най-доброто от себе си", каза Деса.

"Чувствам се добре в Левски. Към този момент е по-добре да играя в Европа. Тук футболът е по-добър, а животът по-подреден. Но един ден ще се върна в Алианса.

Надявам се с добри игри в Левски селекционерът Гарека да ме вика и в националния отбор", добави футболистът на "сините".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ПЪРВА ЛИГА