Исландецът Холмар Ейолфсон подписа четири годишен контракт с Левски. Централният защитник говори пред клубната телевизия минути, след като парафира своя договор.

„Наистина съм много щастлив, че всичко приключи и съм тук. Нямам търпение да започна да играя футбол.  Все още не познавам никого. Тук съм от 24 часа и имахме много работа, но нямам търпение да се включа в тренировките вече“, започна 27-годишният защитник.

„Не съм чувал много за Левски. Разговарях с един мой сънародник, играл в България. Той ми каза много хубави неща за града и като цяло за футбола тук. Познавам Обертан и Жорди Гомес от престоя ми в Англия. Те пристигнаха там след мен. Знам за какви футболисти става въпрос. Това показва и в каква посока е тръгнал Левски. Нямам търпение и аз да стана част от това“, продължи Ейолфсон.

„Знам, че целта пред Левски е титлата. Пожелавам си да влезем в групите минимум на Лига Европа, а защо не и на Шампионската лига. Нямам търпение да изляза на терена и да се наслаждавам на времето тук, и да радваме феновете“, каза още новоот попълнение.

„Само Левски“, завърши на български Ейолфсон.

 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка