Треньорът на Левски Петър Хубчев даде първо интервю от доста дълго време. Наставникът говори пред клубния сайт.  В петък "сините" приемат Лудогорец в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Специалистът коментира дългото прекъсване на футболния живот заради пандемията от COVID-19, динамичните процеси в клуба и очакванията си за срещите от Първа лига и решаващите полуфинали за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив).

"Момчетата се отнесоха сериозно, но е очевидно, че липсва игровата практика. Крайно малко беше времето за подготовка. Всички отбори ще влязат в мачовете без да са в оптимална форма", каза Хубчев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Ще наблегнем на тактиката в тренировките за мача с Лудогорец", добави наставникът на "сините"

"Този труден период по време на пандемията за Левски се оказа два пъти по-труден, заради случващото се в клуба. Футболистите получаваха своевременно едни програми, без да нарушават правилата. Обаче май главите на всички ни бяха заети от случващото се в клуба. Това е основният проблем, който ни занимава. Мисля, че всеки се справи с този период", коментира случилото се последните месеци наставникът.

Вижте цялото интервю на Петър Хубчев: