Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира предстоящото домакинство на АЕК (Ларнака) от втори предварителен кръг на Лига Европа. След срещата в Кипър "сините" изостават с 0:3, а заради това Хубчев определи шансовете на своя тим за малки. Той обаче обяви, че столичани ще търсят победата от първата минута.

"Мачът ще бъде по-различен за мен. Прочетох някои от изказванията на футболистите преди мача. Победа с разлика ще ни трябва, така че реакцията ни ще бъде по-различна. Ще трябва да играем с по-голям риск, дали ще издържим, ще видим. Атакуващо от първата минута. Възможно е да играем с двама нападатели. Имаме опции и с Найджъл Робърта, който е готов, но ще видим след тренировката", каза Хубчев.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Моята задача е отборът. С феновете не искам да коментирам темата. Най-чистата подкрепа е от децата, така че мисля, че това ще играе роля за нас. Извадихме си някои поуки от мача с Ботев. Аз очаквам по-големи емоции утре, което ще ни доведе до по-голям риск. За нас е важно да има хъс, който да показваме. АЕК разполага с много опитни футболисти и очаквам да са отборът, който да държи топката, за да убие топката. Те се показаха като изключително търпелив тим. Малки са шансовете да постигнем краен успех, трябва да признаем. След всяка тренировка момчетата се убеждават все повече, че няма за къде да се пазим", добави специалистът.

"Нямаме яснота за заместник на Мариани, не сме гледали футболисти, защото нямаме време, но мисля, че ще потърсим футболист на този пост. Мариани е една малка частица от отбора. Добър футболист, но без отбора едва ли щеше да успее", заяви още специалистът относно продажбата на Мариани в Шабаб Ал Ахли.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020