Наставникът на Левски Петър Хубчев продължава да разнообразява тренировъчния процес на отбора, като вчера реши да заведе футболистите си на култово място. "Сините" проведоха тренировка на "Колелото" в Борисовата градина. Мястото е отлично познато на лекоатлетите ни, а и на доста други спортисти, най-вече боксьори и борци, които ежедневно "въртят" обиколки по отъпканата пътека. Именно на това място основно тренира и Кирил Николов-Дизела. 

Футболистите на Левски, които за първи път се озоваха на "Колелото", се надъхаха още повече, когато видяха и дърветата, нашарени с българския трибагреник. 

Петър Хубчев също бягаше наравно с играчите, демонстрирайки отлична форма. Ден по-рано героят от САЩ`94 и асистентът му Георги Донков се включиха и в благотворителния крос на "Герена" в помощ на малката Дани

Хубчев подготвя футболистите си за предстоящия мач с Царско село. Двубоят от 17-ия кръг на efbet Лига е в неделя от 17:45 часа на "Герена". На разположение на треньора вече е и Франко Мазурек. Аржентинският плеймейкър се възстанови от контузията си и тренира на пълни обороти. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020