Треньорът на Левски Делио Роси обяви след последната контрола от лагера в Малта - победата с 2:1 над Гзира Юнайтед, че групата от 28 футболисти е твърде голяма и трябва да бъде редуцирана. "Някои от тях ще останат с нас, други - не. За двустранна игра ни трябват 22-ма футболисти. Другите шестима също трябва да тренират. Трудно се работи с 28 човека. Струва ми се, че съставът е доста голям. Може да се има предвид някои от футболистите да отидат на друго място", обясни Роси, но отказа да уточни с кои състезатели е готов да се раздели. 

За победата с 2:1 над Гзира Юнайтед Роси каза: "Изиграхме много добър мач. Получи се истински мач срещу отбор, който е в разгара на първенството си. Бяхме готови, но има още върху какво да се работи", коментира италианецът.

Роси направи интересен коментар и за новите попълнения. "Не очаквах, че ще вдигнат класата на отбора, а че ще го допълнят, окомплектоват. И точно това се случва. Проблемът, който е по-труден и трябва да имаме повече търпение, е Ривалдиньо. Бих искал да се включи още утре, но това е невъзможно. Може би ще му трябват още две-три седмици. Другите нямат сериозни проблеми. Що се отнася до младите - мисля, че трябваше да им дам премия, защото те работиха много усърдно в тази подготовка. Не пускам играчи, които просто трябва да играят, а пускам такива, които заслужават. Знам Белмонт и Рошу какво могат да ми дадат. Трябваше да видя дали имам алтернативи, които могат да играят, ако се наложи", каза още Делио Роси. 



ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018