Eмил Велев заяви, че "е чул", че Васил Божков не е доволен от случващото се в клуба и е готов да предприеме необходимите мерки. Както БЛИЦ първи разкри, играчи на "сините" бяха привикани от ръководството след загубата с 0:1 от Ботев (Пловдив). Футболистите са били уведомени, че им орязват премиите при победи.

Последният треньор, извел Левски до титла - Емил Велев (през 2009 година), коментира ситуацията на "Герена".

"Левски беше доста немотивиран и разпилян в гостуването си на Ботев, което не може и не бива да се вижда в професионален отбор. Пловдивчани бяха по-агресивни на терена. Точно заради това спечелиха. Знам със сигурност, че нито един мой отбор не би играл толкова немотивирано и без агресия. Реално за 90 минути Левски създаде само една добра ситуация, когато австриецът Алар върна топката към Паулиньо, а той стреля в обсега на вратаря. През останалото време - нищо. Нямаше никакви идеи в атака. Това не е нормално за тим, който претендира за титлата", коментира пред "Меридиан Мач" Емил Велев.

"Очевидно е, че нещо куца в тренировките. Не може да искаш нещо да се получава по време на мачовете, когато не е тествано или не става в подготвителния процес. Какво можеше да направи и Найденов, и дебютантът Петков за 1-2 минути на терена? Отделно с тези рокади ограничи времето на отбора си да търси поне изравняване", продължи Кокала.

"Не мисля, че босът на Левски е доволен от развитието на нещата в отбора. Доколкото чувам, ще взима мерки. Подробности не мога да споменавам. Чудя се каква е функцията на спортния директор Ивайло Петков в клуба. Така и не ми става ясно. Не го чувам да говори. Призовавам го да каже какво е свършил. Дали е изгонил петима, спестил ли е осем заплати, привлякъл ли е някой Марадона...", завърши Емил Велев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020