Бившият треньор на Левски Емил Велев коментира темата с евентуалната смяна на настоящия наставник на "сините" Николай Митов. Кокала е близък до един от гласените на кормилото на Левски - бившият мениджър на Челси Аврам Грант покрай престоя си в Израел през 90-те години.

"Аврам Грант не ми е казвал дали е търсен от Левски, а и с мен никой не е говорил за съдействие. Не виждам смисъл в това. С Грант сме близки приятели и редовно се чуваме, но скоро не ми е звънял. Четох, че го спрят за Левски, но не знам откъде идват тези информации.

В Левски като се взимат непрекъснато нови играчи, ще е необходимо време, за да се опознаят. Но това не оправдава слабата игра на отбора в последно време. Сега нещата се променят и явно в клуба са предприели друга политика, тъй като не може непрекъснато треньорите да са виновни", коментира Велев.

Той каза няколко думи и за новите "сини" взезди Жорди Гомес и Габриел Обертан,  минали през Барселона и Манчестър Щнайтед преди години.

"Къде са играли преди Левски? Аха, в Уигън, в Чемпиъншип - Втора дивизия. Не искам да кажа, че не съм оптимистично настроен. Бяха привлечени добри играчи, но трябва време да се опознаят. Донякъде оправдавам Ники Митов, но всички знаем, че в Левски никой не те чака", коментира Велев пред "Тема Спорт".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма