Левски представи новата си звезда в атака - бразилеца Роналдо. 21-годишният играч от бразилския Баия е висок 1,77 м., действа в центъра на атаката и притежава силен десен крак.

От Левски не обявиха каква е стойността на операцията по привличането му, но подчертаха, че парите идват от спонсора на клуба и трансферът по никакъв начин няма да натежи на бюджета на "сините".

Фирмата, която помага финансово на Левски, също не беше конкретна за това каква е цената на играча и написаха само - "Контрактът с Роналдо е финализиран и първият транш от 205 хиляди лв е преведен."

Известният специализиран във футболните трансфери портал "Трансфермаркет" не пропусна да отрази сделката, но записа 50 хиляди евро (около 100 хиляди лева) като стойност на операцията по преминаването му в столичния гранд.

В трансферната му история няма други сделки и е трудно да се направи сравнение коя от двете суми е по-близка до реалната му цена.

Междувременно Роналдо проведе първа тренировка с Левски, но все още не е ясно дали ще вземе участие в първата лятна контрола на тима - в събота срещу Септември.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)