Треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че идват тежки дни за клуба. Само за седмица "сините" загубиха тримата си основни халфа. Близнаците Борислав и Радослав Цоневи са с тежки контузии, а Стайн Спиерингс бе продаден на Тулуза.

Днес Левски направи 0:0 на "Георги Аспарухов" срещу Ботев (Враца), а контузията на Борислав дойде още в 8-ата минута. Тодоров призна, че най-вероятно и при него, както при брат му, става дума за скъсани връзки. Това означава, че халфът ще отсъства дълго от игра. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"За съжаление ни напуснаха хора, имаме и контузени. Те даваха облика на отбора. Чакат ни тежки дни. Тежко е състоянието на Боби Цонев. Има болки в коляното и глезена. Доктора каза, че са връзки, но нека да не избързваме. Много са важни хората в средата на терена. Ние имахме една тройка - двамата братя и Стайн, но само за 2 мача тази формация приключи. Ние нямаме идея сега как да градим играта. Сега ще бъде много трудно да търсим играчи с такъв профил. Чакат ни тежки дни. Нямаме ли хора в средата на терена, които да могат да играят футбол, ще ни бъде много трудно", каза Тодоров.

 Наставникът също така разкри, че Илия Юруков е изразил желание да напусне клуба.

"Състоянието на Стаси ме тревожи, Здравко Димитров беше контузен. Насиру е контузен, а Илия Юруков, за мое най-голямо съжаление, реши, че иска да напуска. Знаете, че когато съм бил треньор, той играе в 90% от мачовете, дойде малко конкуренция и той реши да си ходи. Извинявайте, но това не е коректно към мен, отбора и клуба. Гласувал съм му доверие, той не ме убеди в първите пет мача, че може да носи отговорност. Дойде конкуренцията и най-лесното е да каже: "Аз в Левски, така…".

"Има разочарование от мача с Ботев (Враца). Футболистите се раздадоха, не се пестяха и до края искаха победата. Всичко е на желание в момента", добави треньорът на Левски.