ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов говори на пресконференцията преди мача с Пирин в Еfbet Лига. Двубоят в Благоевград е утре oт 17:00 часа.

„Мисля, че доста неща се усвоиха от футболистите. Доста от тях виждам по-решителни и с друга скорост се случва мисленето на терена. Това бяха контролни мачове, където няма такова напрежение“, започна Костов на брифинга.

„Много харесвам играчите си и отношението им към тренировъчния процес. Надявам се това да промени психолгията на почитателите, на нас треньорите и всички. Изключително доволен съм, има прогрес. Нямам търпение да започне шампионата“, каза треньорът на Левски.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Как да нямаме амбиции за българи, обръщаме внимание на нашата школа. Това са неща, за които постоянно говорим с ръководителите", подчерта Костов.

След това той отговори дали очаква още изходящи трансфери: „Стига толкова, защото трябва някой и да играе. Много ще ни липсва Уелтън. Той беше душата на отбора. Благодаря на публиката, че толкова подобаващо изпрати нашия любимец. Трябва да търсим негов заместник“.

„В момента разчитаме на колективното мислене и себеотдаване. Разчитаме на колективния дух, който да измени ситуацията в клуба. А що се отнася до изходящите трансфери, аз се радвам, че Левски е един от отборите, който нашумя с тези изходящи трансфери и това е добре за клуба“, коментира Костов.

„За Пирин нямам много да ви говоря. Имахме разбор за мача, показахме на футболистите най-опасните играчи в отбора на съперника, показали сме евентуалната им стратегия. Очаквам сериозен мач, но най-вече очаквам да победим, защото сме по-силният отбор", завърши наставникът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

На живо: Николай Костов преди гостуването на "Пирин" в Първа лига

️ На живо: Николай Костов преди гостуването на "Пирин" в Първа лига Абонирайте се за YouTube канала на ЛЕВСКИ ТВ тук: https://rb.gy/e4ledi #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #Виещеяпревърнетевлегенда

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 16 февруари 2024 г.