ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов потвърди след контролата с Олександрия (1:2), че очаква Карлос Охене в близките дни да се присъедини към тима му. 

"Имаме разговори вече с футболисти, тъй като трябва да вземем заместници на Андриан Краев и Жереми Петрис. Очаквам скоро да се появи нов футболист в средата на терена. За Карлос Охене става дума, да", каза Костов.

"Трябва тези въпроси да ги зададете към ръководителите на клуба“, добави той на въпрос дали може Охене от Хебър да се смята за сигурно ново попълнение на Левски.

"Охене сам трябва да покаже дали ще може да замени Краев", допълни Николай Костов.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Видях доста добри неща през първото полувреме. Елементи, над които се стараем да си вдигнем нивото. Имахме много добри взаимодействия. Работихме на висока преса. Отнехме доста топки още в началото на атаките на съперника. Давам много добра оценка на отбора като цяло", коментира треньорът на Левски.

"Най-тежкият етап от подготовката ни още не е преминал. Ние сме във втория микроцикъл на първия етап на нашата подготовка. Доста добре се справят момчетата. Работихме за сила под аеробен цикъл, не сме толкова свежи. Но това, което видях от основните играчи, ми харесва. Ние по принцип не обръщаме голямо внимание на головете, които получаваме в първите контроли. Работим да сме по-добре организирани, да допускаме по-малко индивидуални грешки. При головете има колективна грешка. Първото попадение бе грешка и на съдиите. Но нямаме мания да преследваме резултати на всяка цена. Джевад е по-близо до стъпване на терена от Билал Бари. Нека видим кога ще започнат да тренират по-активно", добави Николай Костов.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!