Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бразилският нападател Луан Виана, играл за последно в Дубай, подписа днес дългосрочен договор с Левски. Най-новото попълнение на "сините" е амбициран да се наложи на "Герена" и да спечели шампионската титла на България. Луан Виана е на 22 години и в първото си интервю за Левски ТВ разказа повече за себе си.

"Много съм щастлив и признателен, че имам възможността да облека фланелката на най-големия клуб в България. Запознах се с историята на клуба главно от интернет. Това е отбор с голяма и славна история, какато и много успехи. Знам и за най-голямата легенда на Левски - Георги Аспарухов, който е бил страхотен голмайстор", каза Луан Виана пред клубната телевизия на Левски.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"На 22 години съм. Започнах кариерата си в Португеза, играх в бразилския национален отбор до 20 години. От Гремио ме забелязаха и преминах там. За последно играх за дубайския Ал-Ахли", добави бразилецът.

"Познавам се с двама футболисти в Левски - Паулиньо и Давиде Мариани", каза още Виана. 

"Очаквам да направя добър сезон, но засега е важно да работя здраво и да се докажа. Амбицията ми е за шампионска титла", добави бразилецът. 

Първа лига - сезон 2018/2019