ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Който не слуша,  Наско Сираков го праща да гледа видео. Ей така, за назидание. Да му дойде акълът в главата.

Сталинистката методика хващаше дикиш преди двайсетина години. Днес е поостаряла доста. Няма грам ефект.  Даже се връща като бумеранг и удря под кръста тоя, дето я е наложил.

Последният, „екзекутиран“ от Наско, е Краев. Ама краят с неговата сага не се вижда.  

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

На незапознатите да припомним – договорът на халфа с Левски изтича през юни. Той отдавна отказва да подпише нов. И Сираков го наказа с без подготовка и мачове.

В същото време хукна да го продава. Първа оферта, втора оферта, накрая трета оферта. Реална и истинска. На 99,99% сигурна.

Тия, дето мениджърът на Краев ги разправя, че нямало нищо, са врели и некипели. Ама явно Джери Перейра са го прескочили, та опищя орталъка. Но това е друга тема.

Руският Ростов от Ростов на Дон поиска Краев от Левски на Перловската река. Пълна договорка за 250 000 евро. И предложение за футболиста. Той отказва. Идва вдигане на парите, пак отказва. Иде трето, още по-голямо завишение.

Краев пак гледа накриво, пак обръща гръб. И този път той праща Сираков да зяпа видео. Да зяпа порно. Не онова, по ония канали за възрастни, а туй, което се превърна в синоним на трагикомичната сага на „Герена“.

Предстоят вероятно нови епизоди, макар и не така динамични. Краев ще тича за здраве край Перловската река, а през лятото ще пристане на някой нов отбор, където ще се облажи с много пари. Нищо чудно и още отсега да го е направил.

И поради тази причина отхвърля всякакви трансфери, за да не може Левски да лапне нито лев. А само мухите. Барабар с бумеранга.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Послеслов:
Във футбола винаги всичко е предпоследно. Току-виж, че утре картинката се преобърнала на 180 градуса и се стигне до продажба на Анди. Но за момента нещата са такива, каквито са - този, който прати другия да гледа видео, той гледа...