ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Халфът на Левски Андриан Краев проговори за бъдещето си. 24-годишният футболист направи това в подкаста на "Код Спорт", където като интервюиращ влезе гостът Валери Божинов, а не водещите Красимир Минев и Владимир Памуков.

Бившият нападател на "сините" попита Краев за плановете за кариерата му и какво е чувството да носиш капитанската лента на столичани. Божинов също така потвърди, че гаджето на сестра му е желан и от Лудогорец.

БЛИЦ съобщи вчера, че Наско Сираков подготвя наказателна акция за Краев, който продължава да се дърпа за нов договор. Босът на Левски планира да не качи халфа на самолета за зимната подготовка в Турция и да го остави да тренира самостоятелно на "Герена".

"Първо искам да си почина максимално добре, защото наистина беше дълъг сезон и дори лятото не почивах. Чак сега ми се насъбра свободно време, в което най-вече да избистря мислите си. Ще мине почивката и ще видим какво ще излезе на хоризонта. Тогава вече ще видя какво искам", обясни Краев. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Когато се трудиш всеки ден, имаш цел и я преследваш, си готов за успеха. Оставам стъпил на земята и съм подготвен за това нещо“, продължи халфът. 

Той коментира и интересът към него от страна на Лудогорец. "Когато нещо ти е писано, то ще се случи в най-правилния момент. Не искам да взимам кардинални решения. В момента искам да изчакам максимално и да видя какви опции ще имам пред себе си. Също така да видим какво ще стане и с Левски. Разбира се, не го отписвам като вариант и да остана. Искам да остана. Но ще видим какво имам пред себе си и тогава ще седнем с моя агент и ще решаваме кое е най-доброто за развитието ми. Мисля, че съм на такава възраст, на която ми е време да се отправя за чужбина. Това ще е добре за мен като нова крачка в кариерата ми", каза Краев.

"Да си капитан на Левски на първо място е отговорност. Трябва да си авторитет и пример за останалите, да помагаш на другите. Да не ги предаваш във важните моменти. За мен e чест и достойнство, защото това е сбъдната мечта да съм капитан на този отбор, който е в сърцето ми", добави Андриан Краев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!