Капитанът на Левски Живко Миланов трябва да поднови договора си в рамките на предпоследния ден на 2019 година, пише "Тема Спорт". Двете страни на няколко пъти анонсираха, че имат принципна договорка за удължаване на досегашното споразумение, което изтича в края на сезона.

Миланов кара третия си престой на "Герена". Той се завърна в Левски в началото на 2019 година и през пролетта се утвърди като титуляр и сложи капитанската лента. Статутът му не се промени и след идването на новия треньор Петър Хубчев.

Нещо повече - през есента той се превърна в най-ползвания полеви играч на Левски от всички в първенството. Той пропусна само една минута, след като беше заменен в края на домакинския мач с Дунав. С представянето си 35-годишният десен бек си заслужи подновяването на договора.

В близките дни се очаква и раздвижване около другите двама основни играчи с изтичащи договори - Хали Тиам и Мартин Райнов. Преди Коледа договорите си с Левски пък подновиха младежките национали Ивайло Найденов и Илия Юруков. Професионален договор с клуба подписа 17-годишният флангови нападател Патрик- Габриел Галчев.

 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020