Инициативата "Учи с Левски" спира. Това разкри нейният организатор Райчин Генов с публикация в социалните мрежи. Той обяви и мотивите си за това решение.

Ето какво написа той: 

"Учи с Левски“ спира!

Приятели, Левскари!

Смятам, че докато ПФК “Левски” не започне да се управлява от хора с чисти сърца, които да работят честно, инициативата „Учи с Левски“, която е насочена към децата ни, не е на мястото си.

Освен това, близостта на жандармерия до най-малките е меко казано абсурдна и отблъскваща.

През 2019г, като член на УС на Тръста стартирах заедно с Ивайло Кючуков инициативата, насочена към децата и малките левскари „Учи с Левски“. До днес, след десетки проведени срещи, стотици деца се докоснаха до идеята “Левски”. Инициативата вървеше своя път, съвместно с клуба.

Благодаря за доверието и съдействието на всички, които помагаха. Специално искам да благодаря на Ivaylo Yovchev , който винаги съдействаше с много любов и себеотрицание. Благодаря на екипа на Левски ТВ за професионализма и отдадеността, специално благодаря и на Velizar Handzhiev , който даваше всичко от себе си, за да бъде случката напълно завършена в кадрите, които излизаха от клубната страница. Благодаря на Ивайло Ивков, който отделяше от времето си и откриваше срещите, като говореше от сърце и душа на децата. Благодарности на Пепи Димитров, който прие също тази инициатива като негова мисия и най-често влизаше в ролята на разказвача. Благодаря на Тръста, че тихо, без да се тупат в гърдите, покриваха разходите по подаръците на децата. Благодаря на "Кейки Бейки", че от първото издание и до днес подадоха ръка и радваха малчуганите с домашните си сладки. Благодаря и на Georgy Burdarov за двете участия, които много помогнаха за популяризирането на инициативата. Най – вече благодаря на децата, които станаха част от събитията, както и на техните родители, които ни се довериха.

Вярвам, че здравият разум и любовта към “Левски” ще надделеят и ще се видим отново.

Надявам се на вашето разбиране!"