Сдружението "Левски на левскарите" атакува Наско Сираков заради изказването му по адрес на Станимир Стоилов. 

"Станимир Стоилов е минало за Левски. Той сам избра така", oтсече мажоритарният собственик на клуба от "Герена" при гостуването в Дарик радио. 

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Отговорът на "Левски на левскарите":

"Уважаеми Левскари,
Вчера най-успешният и обичан треньор на Левски и България Станимир Стоилов – член на Управителния съвет на Сдружение "Левски на Левскарите" беше определен като „минало“ и обвинен, че "сам бил напуснал", по свое желание едва ли не, от самопровъзгласилия се еднолично за "мажоритар" бивш „пазител“ на акциите на ПФК Левски.

Явно "мажоритарят" е забравил, или пък просто отново удобно пропуска, че Стоилов съвсем ясно заяви защо напуска клуба – несъгласен и отвратен от „политиката“, която се води в ръководството. 

Погнусен от това, че на първо място се поставят не интересите на клуба, а такива на трети лица. Неспособен да се примири с факта, че в клуба кадруват хора, нямащи нищо общо с Левски, в името на собствени интереси и на база лични отношения! 

А предвид законовата позицията на мажоритаря, тази политика или е негова лична, или е допусната лично от него, защото в негови ръце е картончето с най-голямата цифра на Общото събрание. Кое от двете е, г-н Мажоритар?

Явно не правите разлика между „минало“ и „история“, г-н Мажоритар! Станимир Стоилов не е и никога няма да бъде „минало“ за Левски. „Миналото“, г-н Мажоритар, сте Вие! А бъдещето – бъдещето ще бъде на Левскарите! Рано или късно!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024