Феновете на Левски загубиха свой съмишленик. В ранните часове на понеделник в столичния квартал "Левски" е било открито безжизненото тяло на Делян, известен като Рамбо сред привържениците на клуба от "Герена". Тъжната новина обявиха фенове на Левски в социалните мрежи. Твърдят, че имал проблеми с алкохола. 

"Кучешки живот водеше и умря като куче! Жалко, добро момче беше!", пише един от тъгуващите левскари, след като разбира, че Рамбо е открит издъхнал на улицата в квартала.

В квартала до стадиона на любимия му отбор мнозина го познават. Делян жиеел в нищета. Често го наемали да им работи и му плащали надник. Семейството на Делян няма финансови средства за погребението му, което ще бъде поето от феновете на Левски. 

"Да се погрижим за Делян - Рамбо! Ако има желаещи, да отидем до тях, да оставим по нещо от сърце, за да има с какво да го погребат! Доколкото знам има брат, има и майка, но тя едва ли ще е в състояние за каквито и да е било разговори", пише един от запалянковците на клуба от "Герена".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)