Цените на билетите за но­вия Сектор "А" на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъ­дат по 25 лева. Около тази це­на са се обединили членовете на Управителния съвет на Лев­ски. Тя ще бъде два пъти по-висока от те­зи, които запалянковците пла­щат, за да гледат мачове на "си­ните" от Сектор "В", пише "Тема Спорт". 25 лева ще е цената на най-хубавите места, но се очаква другите да не пад­нат под 20 лева за билет.

През този сезон местата на западната трибуна бяха „зако­вани“ за всички срещи и се тър­гуваха срещу 12 лева. По 7 лева пък плащат желаещите да наблюдават сблъсъците от ку­лтовия Сектор "Б", който в по­следните два мача бе затворен заради наказание. А следващо­то домакинство сре­щу Берое на 2 април ще се играе при изцяло закрити врати. Наказанията са заради различни провинения на публиката в два от трите есенни мача с Литекс.

В момента ръководството на Левски прави всичко възмож­но да открие новата трибуна следващия месец, макар тя да бъде без козирка. За покриване­то на сектора от клуба ще искат държавна помощ, но все още не е ясно кога и дали ще по­лучат такава.

"Сините" вече са поръчали се­далките за Сектор "А". Те трябва да пристигнат до дни и да за­почне монтирането им, ще са сгъваеми. Капацитетът на съоръжението ще бъде 6000 места. Засега е малко вeроятно то да бъде открито на 9 април, когато Левски приема Ботев (Пловдив). По-вероятно е това да се случи на 23-ти, кога­то "сините" домакинстват на лидера в класирането Лудогорец.

На „Герена“ се надяват с пу­скането в експлоатация на сек­тора да се повиши и посещаемостта. Това е необходимо, защото всички приходи от би­лети от Сектор "А" ще отиват директно към фирмата изпъл­нител на строежа – в момента Левски не плаща за изграждане­то му.

Шефовете на Левски все още не са взели решение на какви це­ни да са картите за сектор А на „Герена“. Това предстои да се уточни. Ръководството раз­чита много и на дългосрочната продажба на скай-боксовете. Именно на най-луксозните ме­ста ще се разчита да носят и най-големи приходи. Освен че те ще бъдат с осигурен кетъ­ринг, ще имат връзка и до ВИП ресторант.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!