Треньорът на Левски Елин Топузаков иска 4-5 нови попълнения. Това призна самият той преди срещата на "сините" с Монтана от 14-ия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че в клуба се работи усилено по селекцията, като се коментират доста имена. Бившият защитник обаче разкри, че това на Дарко Тасевски не е сред играчите, които се спрягат за трансфер на "Герена".

„Работи се по селекцията. Всеки ден има разговори с Чиликов Станислав Ангелов. Обсъждат се имена. Детайли не мога да разкрия. Нещата са в ранна фаза. Когато има нещо официално, ще ви кажем. Името на Дарко не е стигало до мен и не е коментирано. Познавам го отлично и много го уважавам“, заяви треньорът.

„Работим и по изтичащите договори. Това е част от селекцията. Тези хора, с изтичащи договори ще видим разговори с тях. Искам подсилване на 4-5 позиции. Да има конкуренции, да има възможност за ротации“.

Относно утрешния мач с Монтана, Топузаков сподели: "Жоро Костадинов е с травма и възстановяването му ще отнеме повече време. Прохазка е наказан. Останалите са в строя, но са на различно кондиционно ниво Ще видим доколко ще помогнат. За нас най-важно е да победим. Не трябва да мислим за възможни пречки и спънки, защото трите точки за важни за нас.“, започна Топузаков.

Монтана приема Левски в неделя от 17:30 часа.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига