Левски е направил още една огромна крачка към привличането на холандския плеймейкър Стайн Спирингс. Медиите в родината му разкриха, че играчът е в София за среща с ръководството на "сините". По всичко изглежда, че той е в България, за да даде отговор на предложението на Левски за тригодишен договор, както и да премине медицинските прегледи. 

На Коледа БЛИЦ разкри, че „сините“ са близо до трансфера на холандски халф, който е млад, играе редовно и има договор с настоящия си клуб до края на сезона.

Ако всичко е наред, Спирингс трябва да бъде обявен за нов играч на Левски в първите часове на 2020 г. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

23-годишният плеймейкър е собственост на Валвайк. Спирингс има още само шест месеца договор, което му позволява да преговаря с кандидати за подписа му. Но в същото време това означава, че Левски трябва да плати трансферна сума, ако иска да го привлече през януари. 

"Сините" са доста активни на трансферния пазар тази зима. Вече привлякоха двама нови играчи - националите Симеон Славчев и Деян Лозев. Славчев пристигна на „Герена“ като свободен агент, след като разтрогна с Карабах (Азербайджан), но за Лозев беше платена трансферна сума.
 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020