ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски излезе с официално обръщение преди предстоящия утре домакински мач срещу Апоел (Беер Шева) от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Първият двубоя преди седмица в Израел завърши при нулево равенство, а реваншът на „Герена“ ще започне в 20:00 часа на 17 август.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

От публикуваното на официалния профил на „сините“ във „Фейсбук“ съобщение става ясно, че от клуба са подготвили изненада за феновете, които си закупят фланелката на отбора за сезон 2023/24.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ
Левскари, в четвъртък предстои изключително важната битка в Лигата на конференциите срещу тима на Апоел (Беер Шева). След 0:0 в първата среща, на „Герена“ е време да изковем заедно нова европейска вечер на триумф.
Отново обединени отбор и публика да постигнем успех и да продължим да представяме по най-добрия начин Левски и България.
В тази връзка в деня на реванша срещу Апоел, мобилният магазин ще е разположен пред сектор „А“, а от там ще можете да закупите специално създадените за срещите в Европа артикули, които обединяват клубната и националната ни принадлежност.
На разположение ще са фланелка, шал и големи знамена, а с всяка закупена тениска ще подаряваме и български знаменца. Артикулите ще са налични и в официалния магазин, както и онлайн.
На 17 август нека отново облечем с гордост сините фланелки и да развеем трибагреника.
За Левски и за България!

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!