Футболистът на Дунав Антон Огнянов почти е договорил с ръководството на клуба от Русе детайлите по преминаването си в Левски. Във вторник атакуващият халф ще пътува до София, за да подпише договор със "сините", завръщайки се на стадион "Георги Аспарухов", твърди btv. Контрактът ще бъде за срок от 2 години.

28-годишният футболист е бивш играч на "сините". Той премина на "Герена" през сезон 2014/15 от Любимец. Изигра едва 4 мача с фланелката на Левски и по време на зимната пауза получи тежка контузия - счупен крак и скъсани връзки на глезена. Това беляза края на кариерата му в столичния клуб и той бе освободен след края на сезона.

След това Огнянов премина в Берое, но не успя да се наложи. През сезон 2015/16 полузащитникът се присъедини при "драконите", където бе привлечен от бившия си треньор в Любимец Веселин Великов. В Русе Огнянов успя да възроди кариерата си и да помогне на Дунав да се върне във футболния елит. През есента старозагорецът изигра 18 шампионатни срещи, в които отбеляза 4 гола.

Припомняме, че до момента тази зима Левски привлече двама футболисти - Амаду Сукуна от Верея и Давид Яблонски, играл за последно в Том Томск.

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017