Ръководството на Левски се подготвя да открие музея на клуба. Той ще се помещава на Сектор "А" на стадион „Георги Аспарухов". Откриването му ще бъде по време на официалното представяне на тима за новия сезон.

Засега е предвидено това да се случи на 7 юли. Тогава "сините" са поканили за спаринг Черно море, пише "Тема спорт". Седмица по-късно Левски започва участието си в Лига Европа. След двегодишно отсъствие от евротурнирите "сините" ще започнат от втория квалификационен кръг. Мачовете от него са на 14 и 17 юли.

Столичани ще научат името на съперника си в него на 20 юни. Първенство в "А" група пък най-вероятно ще започне в уикенда на 23 юли.

Новият треньор Люпко Петрович ще събере футболистите за първа тренировка на „Герена" на 13 юни. След това на отбора му предстои дълъг лагер в Правец. Там ще протече цялата подготовка. Левски все още не е обявил графика с контролите си. Други клубове обаче съобщиха, че ще играят срещу столичани. От Ботев (Пловдив) се похвалиха, че са насрочили мач за 24 юни с Левски, който ще започне от 18:00 часа в Правец. Новакът в "А" група Дунав (Русе) съобщи за мач между двата тима на 29 юни, който също ще се проведе в Правец.

"Сините" водят разговори за спаринги и с Локомотив (Пловдив) и Берое. Възможно е дори да изиграят контрола срещу осмия в сръбското първенство Радник Сурдулица.

  Крайното класиране, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!