"В игрите децата за Левски мечтаят" е познат рефрен за "сините" фенове, който през годините винаги е свързван с искрената радост на малките левскари от победите на любимия тим, възможността да се докоснат до техните любимци и да почувстват магията на любимия на поколения клуб, пишат от клуба на официалния си уебсайт. По случай деня на детето ПФК Левски и VIVACOM организират мащабно събитие, в което освен, че ще бъде отбелязан празника на най-важните за всички нас-децата, привърженици и футболисти ще премерят сили в различни състезания в един истински ден на "левскарския" дух. 

На 03.06, събота, между 11:00 и 19:00 часа пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще се издигне семеен "VIVACOM FOOTBALL PARK", който ще зарадва посетителите с разнообразни футболни атракциони, кът за турнир на Плейстейшън 4, джаги и много други спортни занимания и изненади за феновете от всяка възраст. Като на истински празник, ПФК Левски и VIVACOM са подготвили и специални подаръци за най-активните участници. За да имат всички гости на парка сили за състезанията, на разположение ще е кетъринг за малки и големи. 

В празника ще се включат и футболисти от първия тим, които освен с автографи и снимки, ще зарадват привържениците и с демонстрация на умения в различните игри. "Очакваме всички фенове, малки и големи, за да отбележим прекрасния празник и да превърнем деня на детето в незабравим спомен за цялото семейство!", призовават от клуба.