ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Халфът Дарлан е поредният футболист, с който Левски е пред раздяла тази зима. 25-годишният бразилец е желан от китайски клуб. Кандидатът за подписа му вече преговаря със "сините" и се очаква развръзка в следващите дни. 

Дарлан подписа с Левски през лятото за срок от три години. Той дойде на "Герена" от Гремио. Халфът беше пуснат при "сините" без пари, но грандът от Порто Алегре си запази процент при следващ трансфер. Дарлан записа 18 мача с 1 гол във всички турнири от началото на сезона. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

В последните дни за трансфер в китайски клуб се спряга и Уелтън. Сериозен интерес към аса на Левски има и от Япония. 

"Сините" разглеждат всички предложения за играчите си и са готови да разпродават наред, за да се стабилизират финансово. Вчера стана ясно, че на "Герена" редят трансфер на Жереми Петрис в Шарлероа, като белгийците ще платят скромна сума за подписа на десния бек, който отказа да поднови договора си със столичани. 

БЛИЦ първи разкри в събота, че Левски води преговори с Виктория (Пилзен) за нападателя Рикардиньо, който също може да бъде продаден тази зима.

На "Герена" също така очакват развръзка и по трансфера на Андриан Краев. "Сините" опитват да го продадат през зимата, тъй като след края на сезона ще го изпуснат без пари. 

Вчера стана ясен и още един кандидат за Хосе Кордоба. Сребърният медалист в Лига 1 от миналия сезон Ланс проявява сериозен интерес към панамския национал. БЛИЦ още през ноември съобщи, че Кордоба е в плановете на френски клуб.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!