ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Световният гигант Adidas изрази своята удовлетвореност от съвместната работа с ПФК Левски и официалния доставчик на екипировка Sport Depot, похвалиха се "сините" в официалния си сайт. 

Немската компания изпрати писмо, в което изразява радостта си от отличните резултати при продажбите, които има, откакто трите страни си сътрудничат. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

ПФК Левски публикува цялото писмо от Adidas:

“Уважаеми госпожо/господине,

Ние в Adidas сме впечатлени от  успешното сътрудничество със Sport Depot, един от най-важните спортни търговски партньори в България и ПФК Левски (София).

Успешното партньорство не само доведе до изключителни продажби, но също така създаде синергия, където марките, спортът и постиженията се обединяват, за да създадат нещо наистина специално. Съюзът между Adidas, Sport Depot и ПФК Левски създаде уникална динамика и осигури впечатляващи успехи на конкурентния пазар.

Sport Depot се оказа идеалният партньор за ПФК Левски. Компанията има дългогодишен  опит и присъствие на пазара за спортнa екипировка, което ще помогне на отбора да получи най-добрите продукти и услуги. 

Искаме да изразим нашата благодарност към привържениците на ПФК Левски, които са истинската движеща сила за успеха на клуба. 

Тяхната подкрепа и отдаденост са фундаментални за постигането на велики неща. Вярваме, че заедно с тях и с помощта на нашия партньор Sport Depot, „ПФК Левски“ ще продължи да радва своите привърженици със своите постижения.

Следващите сезони ще бъдат изключително интересни за „ПФК Левски“ и неговите фенове. С подкрепата на Adidas, отборът е оборудван с най-модерната екипировка, която ще им даде конкурентно предимство.
Очакваме с нетърпение да развиваме това партньорство, да насърчаваме още успехи и да продължим да вдъхновяваме чрез силата на спорта и отборния дух.

Сътрудничеството с водещи футболни клубове с история и наследство винаги е приоритет за марката Adidas. Надяваме се и вярваме, че заедно ще напишем история, както в националните, така и в европейските турнири.

В крайна сметка, IMPOSSIBLE IS NOTHING.

С уважение,
Георгиос Сифниос
Marketing/Senior Director Brand Activation“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

Световният гигант Adidas изрази своята удовлетвореност от съвместната работа с „ПФК Левски“ и официалния доставчик на...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Сряда, 15 ноември 2023 г.