Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде пресконференция, на която бяха разкрити подробности около договора за реклама с "Palms Bet", както и ситуацията в клуба. На брифинга присъства и Лъчезар Петров, който е член на борда на директорите на компанията.

"Времената са такива, че всеки рекламодател е от значение. Това партньорство ще се превърне в дългосрочно. Ще развием стойностни взаимоотношения, които ще са ползотворни и за двете страни.

На 13.03 трябваше да проведем финалната среща с този спонсор. Тогава беше обявена пандемията. Когато нещата се нормализираха, те продължиха разговорите с нас от точката, в която ги бяхме спрели.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Надявам се, че ще успеем да отговорим на техните очаквания. За всеки е ясно, че и освен чисто рекламна стойност, Левски предлага и социална такава. Договорът е факт. Надявам се това да е само началото. В момента имаме огромна нужда от такива партньори", започна Колев.

"Правим всичко възможно да осигурим бюджета на Левски. Имаме закъснение в плащането на заплатите. Имаме и плащания, които са свързани с мониторинга от УЕФА. Дано всички тези проблеми бъдат бързо решени", продължи директорът.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020