ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ПФК Левски подписа договор с полузащитника Дарлан Мендеш Перейра. Контрактът с бразилския футболист е за срок от три години, информираха "сините" в официалния си сайт.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Дарлан е роден на 16 април 1998 година в Сао Борха (Бразилия). В началото на 2019 г. подписва първи професионален договор с родния си клуб Гремио, с чийто екип изиграва 46 мача и вкарва 1 гол.

От началото на 2022 г. е преотстъпен на друг бразилски клуб - Жувентуде, записвайки 5 мача. През лятото на 2022 г. е преотстъпен на Шапекоензе, с чийто екип изиграва 13 мача.

„ПФК Левски приветства с добре дошъл на „Герена“ Дарлан и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка", написаха "сините".

БЛИЦ първи писа, че към тима на Николай Костов ще се присъедини бразилски халф. Дарлан е бил съотборник с Рикардиньо, който също акостира на "Герена" от Гремио.

Преди дни мениджърът Джери Перейра призна пред БЛИЦ, че води футболиста и обяви, че това ще е поредната перла в синьо. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

"ПФК Левски" подписа договор с полузащитника Дарлан

️ "ПФК Левски" подписа договор с полузащитника Дарлан Мендеш Перейра. Контрактът с бразилския футболист е за срок от три години. Дарлан е роден на 16 април 1998 година в Сао Борха (Бразилия). В началото на 2019 г. подписва първи професионален договор с родния си клуб „Гремио“, с чийто екип изиграва 46 мача и вкарва 1 гол. От началото на 2022 г. е преотстъпен на друг бразилски клуб „Жувентуде“, записвайки 5 мача. През лятото на 2022 г. е преотстъпен на „Шапекоензе“, с чийто екип изиграва 13 мача. „ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Дарлан и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка. #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Вторник, 25 юли 2023 г.