Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Ръководството на Левски успя да привлече д-р Валентин Великов, който преди години работеше на "Герена", информира "Дарик" радио. Специалистът дълго време бе част от щаба на Ивайло Петев, с когото за последно беше в Кипър.

Д-р Великов е племенник на легендарния спортен медик Мишо Илиев, който също може да се похвали със солиден стаж в Левски и националния тим. 
Новият лекар на "сините" е допинг-ченге и дори е бил ангажиран от УЕФА за двубоя между Реал (Мадрид) и Атлетико в Талин - за Суперкупата на Европа.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Великов снощи бе на мача Локомотив (Пловдив) - Левски, но гледа срещата от трибуните. Той бе облечен с екип на "сините" и носеше акредитация, което явно сочи, че вече е на работа в клуба от стадион "Георги Аспарухов", пишат още колегите от "Дарик". 

Доктор Великов е смятан за един от най-добрите футболни лекари в България. Преди години той беше привлечен при "сините" от Станимир Стоилов.

До този момент за здравето на "сините" футболисти се грижеше доктор Мартин Иванов, който работи в известен софийски медицински център.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019