Левски опипва почвата около бившия си футболист Живко Миланов, информира „Тема Спорт“. Десният бек е собственост на АПОЕЛ (Никозия) и в момента лекува контузия. Това е причината 33-годишният бранител да е изиграл само два мача в кипърското първенство и шест срещи от квалификационните кръгове на Шампионската лига.

За да привлече собствения си юноша, Левски ще трябва да плати трансферна сума. Причината е, че Живко Миланов, който може да действа и като ляв, и като десен бек, има договор с АПОЕЛ до лятото на 2019 година.

В кипърските медии се появи информация, че клубът от Никозия следи ситуацията около шведа Антон Тинерхолм. 26-годишният защитник е силно желан и от Левски и дори беше в София, за да се запознае със ситуацията при „сините“. От 1 януари той е свободен агент.

Живко Миланов има два престоя в Левски. Той носи екипа на „сините“ в периода 2003-09, когато е част от силното представяне на тима под ръководството на Станимир Стоилов и достигането до четвъртфинал в Купата на УЕФА и осъщественото първо в историята класиране на български клуб в групите на Шампионската лига. След това бекът игра за Левски през есента на 2015 година.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма