Левски стартира кампанията за продажба на карти за пролетния дял от сезон 2016/2017, пише клубният сайт на "сините".

Със закупуването на карта за втората половина от шампионата всеки привърженик ще може да посети осем срещи на стадион „Георги Аспарухов“.

След като УС на ПФК Левски утвърди минималните цени на билети за домакински срещи, цените на сезонните билети (карти) за пролетния дял от първенството за предстоящите 8 домакински срещи са, както следва:
За сектор А, блокове 1 и 2 - минимална цена на билет 20 лв., карта - 115 лв.
За сектор А, блокове 3 и 4 - минимална цена на билет 18 лв., карта - 105 лв.
За сектор А, блокове 5 и 6 - минимална цена на билет 14 лв., карта - 80
За VIP ложа 1 на сектор А - минимална цена на билет 70 лв., карта - 395 лв.
За сектор В - минимална цена на билет 10 лв., карта - 55 лв.
За сектор Б - минимална цена на билет 7 лв., карта - 40 лв.

В цената на сезонния билет влизат всички срещи от Първа професионална футболна лига.

Притежателите на сезонни билети (карти) ползват 15% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба.

Ако искате да станете член на ПФК Левски АД за периода 01.02.2017 година до 31.05.2017 година, членският внос е в размер на 2 лв. на месец или 8 лв. за целият период.

Притежателите само на членски карти ползват 5 % отстъпка в официалния фен магазин на клуба, както и предимство при закупуването на билети за гостувания и всички мероприятия, на които клубът е партньор.

Притежателите на сезонни билети (карти) и членове в Клуба на ПФК Левски ползват 20% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба и предимство при закупуването на билети за гостувания и всички мероприятия, на които клубът е партньор.

ПФК Левски запазва и преференциите за най-малките си фенове до 14 години, като те ще продължат да посещават домакинските срещи на клуба безплатно, когато са с придружител в обновения семеен блок в сектор „В“ и целия сектор „Б“.

ПФК Левски си запазва правото да повишава цените на единичните билети за различните фази от първенството.

Продажбата на сезонни и членски карти се извършва в магазина на ПФК Левски, намиращ се в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

Работно време на магазина:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 ч.
Събота - Неделя: 10:00 - 16:00 ч.

Внимание: В случай, че искате да закупите сезонна или абонаментна карта на друго лице носете със себе си негова снимка в електронен вариант на външен носител (флашка), трите имена и ЕГН. Снимки на хартиен носител няма да бъдат приемани, уточняват от лагера на "сините".