Левски прави повече от сериозни крачки към окомплектоването на състава си за новия сезон, разрешавайки важния казус с договорите на основни играчи. „Сините“ подписаха нови контракти с тримата титулярни защитници - двамата Сашо Александровци и Веселин Минев. На „Герена“ възнамеряваха да им предложат контракти още след Нова година, но промените в спортно-техническия щаб забавиха малко нещата, пише "Меридиан Мач".

Новият треньор Николай Митов обаче също е изразил желание да ги има в състава си, което е накарало шефовете да финализират контрактите. Така трима от четиримата бранители през есента гарантираха оставането си на „Герена“. Като прибавим към тях бранител номер 1 в първенството за миналата година Димитър Пиргов, както и новото откритие Давид Яблонски, Левски вече е окомплектовал почти изцяло защитата си за следващия сезон.

Категорично са прекратели обаче всички разговори с Джереми Де Ноойер, който със сигурност напуска клуба. Идването на Николай Митов пък променя малко ситуацията на Антонио Аниете. Испанецът като цяло е нежелан, след като така и не може да се върне към формата си от предишния престой. Все пак, последната дума ще е на Митов, което дава един процент шанс Аниете да оцелее, но все пак е по-вероятно и той да си замине.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига