Група от 18 футболисти определи старши треньорът на Левски Славиша Стоянович за гостуването на Берое в мач от 20 кръг на Първа професионална лига. Срещата е утре от 17:30 часа в Стара Загора.

Голямата звезда на "сините" Габриел Обертан е в групата, въпреки че се оплакваше от болежки през седмицата след мача с Етър (2:1) миналата седмица на "Герена". 

Извън състава за пореден път е централният защитник Аймен Белаид, а в групата са Давид Яблонски, който беше наказан срещу "болярите" от Велико Търново, френският краен бранител Луи Нганиони, имал проблеми доскоро, и голмайсторът на отбора Станислав Костов, който също се оплакваше от болежки след мача с Етър.

Бившият капитан Божидар Митрев е контузен и не е в състава, а същото важи още за Холмар Ейолфсон и Богдан Вашчук. Последното ново попълнение Николай Михайлов пък не е навлязъл във форма. Стоянович няма да разчита още на Ривалдиньо, Луан Виана и Антони Белмонт, както и на младите надежди Деян Иванов, Илия Димитров и Станислав Иванов.

Ето и цялата група на Левски: Полачек, Кръстев, Нганиони, Горанов, Найденов, Паулиньо, Мариани, Буш, Цветкович, Нашименто, Рейш, Тиам, Кабрал, Яблонски, Костов, Обертан, Юруков, Кабов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019