Левски обяви, че пуска билетите за дербито срещу ЦСКА от 13-ия кръг на efbet Лига във вторник. За сектор "Б" талоните са на стойност 10 лева, а за "В" - 20.

Събщението в официалния сайт на "сините":

"Левскари,

Във вторник, 3 октомври, в продажба ще бъдат пуснати билетите за мача от 13-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“. Двубоят е на 7 октомври, събота от 14:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“!

Цените на талоните са 10 лева за Сектор Б и 20 лева за Сектор В.

Пропуски за срещата ще се продават в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и онлайн.

В деня на срещата, 7-ми октомври билети ще се продават от 10:00 до 13:00 часа в официалния магазин на „ПФК Левски“ и от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите на Национален стадион „Васил Левски“ на „Синьото“.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на Национален стадион „Васил Левски“  https://shorturl.at/aeHN4

Децата до 7 години включително, влизат безплатно на мача, но не могат да ползват седящи места на Национален стадион „Васил Левски“.

САМО ЛЕВСКИ!"