Втори халф на Левски беше даден под наем това лято. След като Антоан Стоянов пое към Ботев (Враца) и веднага се утвърди сред титулярите, сега Борислав Рупанов се разбра със Септември (София), съобщи "Труд". Припомняме, че още в края на юни БЛИЦ първи информира, че младокът ще заиграе в новака от елита, воден от треньора Николай Митов.

20-годишният Рупанов е юноша на Левски и се подвизаваше основно във втория отбор, който играе в Югозападната ELITBET Трета лига. Наскоро "сините" удължиха договора му до лятото на 2025 г.

През лятото халфът взе участие в подготвителния лагер на първия тим, а треньорът Станислав Генчев го похвали за работата му в тренировъчния процес. Рупанов беше използван като централен защитник в част от контролите, но по-късно „сините“ подписаха с опитния Кристиан Макун, играл в МЛС.

Предимството на младия халф е, че може да бъде на различни позиции. В Септември неговата роля ще бъде в средата на терена. 

Очаква се още днес Рупанов да дебютира за столичния тим - в домакинството на Локомотив (Пловдив) (от 19:00 часа в "Надежда").