Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима от футболистите с изтичащи контракти през лятото. Върху офертите на "сините" вече умуват Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов, който в момента е контузен. Очаква се до края на месеца въпросните играчи да удължат договорите си с клуба.

В същото време обаче други трима основни футболисти все още не са получили предложения за нови контракти. Двама от тях са в графата “твърди титуляри”. Става дума за халфа Мартин Райнов и за вратаря Милан Миятович. Последният няма паспорт от ЕС и това прави положението му на "Герена" несигурно, след като БФС забрани по родните терени да играят вратари, които не са от Европейския съюз. Забраната влиза в сила от новия сезон и реално, ако нещата не се променят, Миятович няма да има право на картотека за Първа лига, ако остане в Левски, пише "Меридиан Мач".

Филипе Нашименто също не е получил предложение от ръководството. Това едва ли ще стане, макар португалецът напоследък да играе по-често със синята фланелка. Заплатата му обаче е доста голяма и на "Герена" вярват, че биха намерили по-добър чужденец за парита, които влагат в халфа.
 
Все още не са водени разговори и с юношите на клуба Ивайло Найденов, Атанас Кабов и Илия Димитров, които имат договори с Левски до лятото. Последните двама за момента са преотстъпени на елитния Витоша (Бистрица).
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020