ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Със скъп сантиментален спомен ще се сдобият няколко късметлии от публиката на футболния спектакъл „75 години Георги Аспарухов“, информираха от Левски за поредната изненада, която подготвят за феновете си. 

На мача между "сините" и Бока Хуниорс, който ще се проведе в чест на Гунди на 19 август на стадион „Васил Левски“, 75 фена от Сектор "А" ще получат като специален подарък фланелката на Левски, с която те ще излязат срещу аржентинския гранд. Лимитираният артикул е специално създаден за грандиозния футболен сблъсък на 19 август и е по образец на последния екип на Аспарухов, с който той е играл за Левски.  

Късметлиите ще могат да получат ексклузивния комплимент в деня на събитието. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез специален жребий на база баркода на билетите им за мача. За повече информация можете да следите официалното събитие във Фейсбук - ТУК.
 
Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитиетo „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между „Левски“ и „Бока Хуниорс“ търсете в мрежата на "Eventim" в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно. 

Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.