Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане спортен директор на Левски. Този пост е вакантен при "сините" от повече от година. Шефът на клуба от "Герена" Павел Колев вече призна, че поддържа контакт със специалиста. Херо обаче не е вариант за треньор, а за по-висок пост в Левски, пише "Тема Спорт". За момента Димитров не е дал отговор на "сините", тъй като изчаква развръзка с казуса с Иртиш. Настоящото ръководство на клуба от Павлодар пробва да го освободи, но Херо взе мерки и адвокатите му работят по случая. БЛИЦ СПОРТ вече разкри, че бургазлията и Иртиш ще стигнат до съд.

Причината е, че казахстанците не позволяват на треньора да изпълнява трудовите си задължения. На мача с Жетису (0:3) Херо и помощниците му Георги Чиликов и Петър Колев трябваше да търпят гавра, висейки пред стадиона. Ръководството на Иртиш беше наредило на охранителите да не допускат тримата българи вътре в съоръжението.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Възможно е да се стигне и до сезиране на ФИФА, което ще доведе до сериозни санкции за Иртиш. 

На 99% засега е сигурно, че новият треньор на Левски е Петър Хубчев. Вчера президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов призна, че Хубчев е подал оставка като национален селекционер и ще плати три заплати за прекратяване на договора си с централата.