Ръководството на Левски излезе с изявление към феновете след смяната на стадиона за дербито с Лудогорец в неделя (19:00 часа). Първоначално билети се продаваха за мач на "Георги Аспарухов", а сега за двубой на "Васил Левски", което породи объркване и въпроси от феновете в социалните мрежи.

Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт:

Уважаеми привърженици,

Подновява се предварителната продажба на билети за мача от третия кръг на плейофите на ППЛ. Левски приема Лудогорец на Националния стадион „Васил Левски“ в неделя (14.04) от 19:00 часа.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

В деня на мача (14.04.) билети ще се продават на касите на Националния стадион „Васил Левски“ от 12:00 до края на първото полувреме. Гостите ще могат да купуват билети на касата пред Сектор „Г“.

Всички привърженици, които са закупили вече билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които вече са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на отбора.

Тези, които са си закупили вече билет за Сектор „STRABAG“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, както и за семейния сектор, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор „А“ (вход 25) на Националния стадион „Васил Левски“.

Закупилите билет за Сектор „В“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ ще бъдат настанявани в Блок 30 на Сектор „В“ (вход 12,13) на Националния стадион „Васил Левски“.

Закупилите билет за Сектор „Б“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ ще бъдат настанявани в Сектор „Б“ (вход 6,7) на Националния стадион „Васил Левски“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019